Skip to main content

FULLY BOOKED / AUSGEBUCHT / COMPLET / FULLBOKAD!

Rally Finland, 31 juli - 05 augusti 2024:

Rally of the 1000 Lakes, som det tidigare kallades, har hållits sedan 1951. Rallyt är känt för sina höga medelhastigheter, sina många hopp och det vackra läget för sträckorna mitt i de finska skogarna och sjöarna. Upplev årets mest legendariska rally med Finland Rally-specialisten. I över 25 år har Rallytravels organiserat resan till Finland Rally. Vi känner till de mest spektakulära platserna i rallyt. Det perfekta valet för riktiga rallyentusiaster.

 

BOKA RESA | RALLY FINLAND 2024  

 

 

Program:

Onsdag 31/juli
15.15 samling Viking Line Stadsgården Stockholm
16.30 avgår båten till Helsingfors
16.30 Viking buffé inklusive dryck

Torsdag 01/augusti
10.10 ankomst Helsingfors, därefter åker vi buss till Himos Jämsä
14.00 ankomst Himos
15.30 avgång till Jyväskylä och besöka serviceplatsen
19.00 SS 1 Jyväskylä

Fredag 02/augusti
Vi följer rallyt med att titta på 2 - 3 special sträckor

Lördag 03/augusti
Vi följer rallyt med att titta på 2 - 3 special sträckor

Söndag 04/augusti
Vi följer rallyt med att titta på 1 - 2 specialsträckor.
Därefter åker vi till Helsingfors och båten som avgår
17.15 till Stockholm

Måndag 05/augusti
10.00 ankomst Stadsgården Stockholm

Ingår i resans pris:

  • Båtresa del i 4 bädds hytt
  • 2 frukost ombord
  • Viking buffé på utresan
  • boende Himos
  • 3 frukost
  • buss i Finland
  • rally pass och rally program
  • Rally guide

#FAKTA

Rally Finland med start, mål och serviceplats i Jyväskylä. Rally när det är som bäst.

BÅTEN.
Vi åker med Viking Line från Stadsgården Stockholm. Ni tar er på egen hand till Stockholm det finns parkeringsgarage vid terminalen. Ett bra alternativ är att ta Viking Lines buss till terminalen. Med slutbekräftelsen så finns bokningsnumret till resan som ni måste ange när ni bokar och betalar bussen. Ett bra alternativ är också att ta tåget till Stockholms central och sedan buss till terminalen. I resans priset ingår 4 bäddshytt det finns andra alternativ mot tillägg som ni kan se i programmet. På utresan ingår Viking Lines buffé med dryck och frukost.

BOENDE.
Vi bor på Himos www.himosholiday.com som vi har haft nu i 22 år. Vi har boende på hotellet och olika bungalow. Ta er tid att titta igenom de olika alternativen för 1 person upp till 7 personer. Det finns en sjö vid boendet så passa på att ta med badkläderna. Se informationHimos Bungalows and Hotel Rooms på vår hemsida.

BUSS.
Pohjolan Matka www.pohjolanmatka.fi har varit i 20 år vårt bussbolag. Normalt så har vi reserverade platser för våra bussar vid sträckorna. 2023 gick vi högst 600 meter till specialsträcka. 2023 var det 4 bussar.

MAT.
Vid Himos så finns det restaurang där även frukosten är, det finns även en pizzeria. Vid Himos Center finns en liten butik där man kan handla mat, dryck. Finns även nattklubb. När vi är ute och tittar på rallyt så försöker vi att vara på platser där det finns att köpa korv, pyttipanna kaffe m.m. Det är alltid bra att ha en ryggsäck med lite förnödenheter i, och en liten hopfällbar stol kan rekommenderas.

RALLYT.
Vi planerar att titta på 7 specialsträckor och besöka serviceplatsen under torsdagen i Jyväskylä. Vi kommer att dela ut rallypassen när ni kommer till Himos. Tänk på att stå på ett säkert ställe när vi är ute och tittar farten är hög i Finland. Om en sträcka stryks gå direkt tillbaks till bussarna så kanske vi kan ändra vårt program så vi inte missar något.

Vi har både gäster från Sverige och utlandet och det ger en internationell stämning som är trevligt. All information ges på Svenska, Engelska, Tyska och Franska.
Våra guider är avpassade för varje rally. Per Carlsson och Claudia Bidlas är alltid med på våra resor. När vi har många deltagare har vi bland annat Miriam Walfridsson, Marc Hermes, Roger Turesson och som guider.

Vi tillhandahåller aktuella startlistor, omstartlistor och resultattjänst via vår APP

Avbeställningsskydd gäller enligt följande: 375:- SEK / per person

Avbeställning upp till 30 dagar före resans startar betalas 85 % av resan tillbaks.
Avbeställning 29 - 15 dagar före resans startar betalas 70 % av resan tillbaks.
Avbeställning 14 dagar – 48 timmar före resans startar betalas 50 % av resan tillbaks.
Avbeställning 47 timmar före resans startar ingen återbetalning.
Avbeställningsskydd kan aldrig åter betalas tillbaks.
Avbeställningsskydd måste bokas senast 14 dagar efter resan är beställd.